Vi sätter dig i fokus.

Det finns ett jobb för alla, det gäller bara att hitta rätt matchning. Och det är vad vi kan bäst.Vi arbetar kontinuerligt med att kontakta företag och utbildningsföretag för att få den senaste informationen om lediga tjänster och utbildningar som kan passa dig.

Vårt stora kontaktnät tillsammans med vårt unika sätt att hitta dina talanger ger dig en snabb väg till jobb eller utbildning.

Så här anmäler du dig till Stöd och matchning.

1


Kontakt med Arbetsförmedlingen

Prata med din handläggare och säg att du vill vara med i Stöd och matchning.

2


VÄLJ OSS - RTAS

Säg till din handläggare på Arbetsförmedlingen att du vill börja på Stöd och matchning på RTAS. (psst – du vet väl att du kan byta från en leverantör om du vill?)Arbetsförmedlingen bestämmer om du får börja hos oss.

3


VÄNTA PÅ STARTDATUM

När du har blivit godkänd att börja på RTAS kommer vi att höra av oss så fort ett startdatum för fin stöd och matchning är klar. Vi ser fram emot att träffa dig!

VARFÖR ÄR VI SÅ BRA PÅ DETTA?

VÅRT UNIKA TALANGVERKTYG TALENT TOOL, SOM HJÄLPER DIG ATT HITTA DINA DOLDA OCH SYNLIGA TALANGER.
VÅRT STORA KONTAKTNÄT, SOM FINNS ÖVER HELA SVERIGE, OCH VÅR DJUPA KUNSKAP OM DIN YRKESBRANSCH GÖR DET ENKELT FÖR OSS ATT PRESENTERA DIG FÖR BLIVANDE ARBETSGIVARE.
VI TAR OSS TIDEN ATT LÄRA KÄNNA DIG FÖR ATT TA REDA PÅ VAD SOM PASSAR JUST DIG och dina behov.
 
VI FÖRBEREDER OSS TILLSAMMANS INFÖR DITT MÖTE MED ARBETSGIVAREN OCH SER TILL ATT DU KÄNNER DIG REDO FÖR DIN ANSTÄLLNINGSINTERVJU
 med rätt utrustning.

Har du frågor om RTAS Stöd och Machning?

Varmt välkommen att höra av dig till oss.
Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 031 7623630
Söker du jobb? Klicka här!

Kontakta oss

Vi har språkkunskaper inom Arabiska, Persiska, Kurdiska, Somaliska, Swahili, Tigrinja, Albanska, och Engelska. Du kan alltid känna dig trygg med att de som besöker dig har rätt utbildning, erfarenhet och hjärtat på rätt ställe. Vi arbetar på ett engagerat sätt.

 • Address:
  GAMLESTADSVÄGEN 2 B19, 411 04 Göteborg
 • Telefon:
  031 - 762 36 30
 • Fax:
  +46101503835
 • Email:
  info@rtasvast.se
 • Hemsida:
  www.oringo.se
 • Oringo by PODS